Klima

Cullera har spesielle klimatiske forhold på grunn av den strategiske posisjonen til "Montaña del Oro" (Gold Mountain). Dette fjellet beskytter strendene fra vest og skaper et mikroklima, sikrer milde vintre og varme sommere.

Cullera har en gjennomsnittlig temperatur på 18 º i mars, og 29 º i august. Takket være bukten som beskytter stranden fra strømmer og vind, skaper Cullera den perfekte rammen for vannsport som vindsurfing, seiling, dykking, kano eller bare bading.

Det milde klimaet går gjennom flere naturlige områder i fjellet hvor du kan oppdage arkeologiske steder, middelhavsvegetasjon med sine aromatiske planter, og vann kilder.

"Residencial 37 Soles» leilighetene har blitt utformet for et utmerket klima og for å nyte livet. Du og din familie vil være i stand til å se på den deilige havutsiten fra ditt eget svømmebasseng på den romslige terrassen ved strandkanten i perfekt harmoni med den omkringliggende landskapet og naturen.

Definitivt, er dette et ideelt sted som har lite å gjøre med tradisjonelle strand leiligheter hos andre utbyggere. Cullera´s behagelige klima, er garantert av nærheten til Middelhavet. De milde vintre og varme somre gjør at du kan nyte din leilighet og uteareal 365 dager i året.