Det beste komplekset

* Erfaring: Realtor har bygget mer enn 150 luksus hus- og leiligheter.

* Realtor husene vil være den beste av Cullera eiendoms portefølje tilbud fordi vi kombinere arkitektonisk utforming, praktiske levende løsninger og den beste plasseringen med en utrolig utsikt over Cullera bukten.

* Tidsriktig og minimalistisk design, med rene linjer og nye materialer.

* Vi bruker de beste materialer: bambus og eike parkett invendig i huset, spektakulær utforming av kjøkkenet, gasspeis i stuen, topp kvalitet aluminium i vinduer (Mallorquinas), svømmebasseng, jacuzzi og Wet-bar som gir en ny dimensjon til terrassen.

* Hver eneste bolig i 37 Soles prosjektet har minimum en 120 m2 terrasse. I tillegg er husene våre er også utstyrt med et svømmebasseng med hydroterapi system med motstrøms maskin.

* 35 m2 stuer. Ca 30større enn i andre prosjekt i området.

* Den eksepsjonelle beliggenheten på toppen av fjellet gir oss sjansen til å utvikle hvert hus med tre soverom og stue, som alle har utsikt over Middelhavet.

* Hvert soverom i “37 Soles” er doble, det er ingen enkeltrom og det er ikke noen køyesenger som i andre prosjekt i Cullera.

* Målet er å oppnå mest mulig effektiv bruk av arealet. Den åpne trappen og åpen kjøkkenløsning gir hovedetasjen en meget romslig følelse.

* Realtor Inmo er eier alle de siste tomter med direkte utsikt til sjøen fra Oropesa til Denia. Vi er den beste investeringen.

* Cullera er feriestedet til befolkningen i Madrid, Cuenca og Toledo.

* Den nye høyhastighets toget (AVE) fra Madrid til Valencia vil være ferdig innen 2010. Cullera vil bli nærmere enn noensinne.

* Valencias flyplass ligger 30 km fra Cullera. Flere lavpris selskaper nå har direkte forbindelse med Valencia.

* 37 Soles er den eneste høy kvalitet utbyggingen nær "Manhattan Project" området som skal bygges rett utenfor Cullera. 30 nye bygg på 35 etasjer, 2 hotell i 40 etasjer, 2 hotell i 15 etasjer og 1 hotell på 10 etasjer skal bygges. I tillegg vil en havneanlegg, et kongress senter og et auditorium bygges i Manhattan Project.