Hvem er vi?

Realtor Inmo Spania er et Valenciansk firma med lang erfaring innen eiendoms utvikling. Med en egenkapital på 2.000.000 .- € har Realtor eiendeler og tomter for en betydelig verdi. Den erfaringen er garantert av over 150 luksuriøse hus og leiligheter bygget i de mest prestisjetunge feriestedene i Valencia området som "Urbanización Los Monasterios" og "Urbanización Alfinach". I tillegg har Realtor Inmo bygninger og konstruksjoner i Valencia by og i Puebla de Farnals.

Realtor´s hovedkontorer ligger i C. / Navarro Reverter n º 11 (46004) Valencia (Spania). Fra våre kontorer har vi direkte kontakt med våre eiendomsprosjekter og muligheten til å ivareta våre kunder med alt de måtte trenge.

Realtor er oppdragsgiver til flere eiendoms prosjekter i turist byen Cullera. I dag utvikler Realtor tilsammen prosjekter med 126 boliger over 25.200 kvadratmeter i Cullera's Faro Mountain. Dette prosjektet er tenkt å svare på de mest aktuelle arkitektoniske stilene. Våre arkitekter og designere har valgt materialer for å oppnå et resultat i moderne og minimalistisk stil. Praktisk levende løsninger, en moderne stil og en unik lokalisering er de tre egenskaper som gjør våre boliger perfekte.

I forhold til design, kvalitet og beliggenhet, er Realtor det første selskapet som utvikler de mest attraktive boligene i Cullera. Byggetillatelse for 37 Soles »ble anskaffet 31/07/2007.

Planlegging tillatelse, ny asfalt, gatelykter og installasjoner tillatelser var innhentet av 28/05/2007.