Lokalisering

Boligkomplekset "Residencial 37 Soles" er plassert på Cullera's fjellet. Når man ankommer Cullera, tar man veien mot Faro området. Deretter kjører man opp mot "El Volcán" (vulkanen) og følg skiltene mot "Residencial 37 Soles".

Cullera er plassert i hjertet av Valencian kysten og det tar kun tjue minutter å komme seg til Valencia, hovedstaden med bil eller offentlig transport.

Den sentrale beliggenheten tilbyr en rekke muligheter siden Valencia har gode forbindelser med enhver europeisk hovedstad både med tog og fly. Videre er Valencia bare 380 kilometer fra Madrid, så det tar deg to timer å komme dit med hurtigtog takket være den kommende AVE banen mellom Madrid og Valencia.

Cullera ligger like ved den paradisiske øya Ibiza. Det tar bare 45 minutter å komme seg til Ibiza med fly og to timer med hurtigbåt/ferge som går fra Valencia havn.

En av de beste tingene ved å bo i Cullera er den rolighet og skjønnhet som tilbys av det naturvernede område "la Albufera", naturparken, som ligger noen få minutter fra «Residencial 37 Soles". Videre, hvis du har lyst til å ha det litt gøy, er Terra Mítica, opplevelsespark, bare 90 kilometer unna, noe som er perfekt for barn og voksne.

Cullera´s strategiske plassering har en rekke muligheter for fastboende og fritidsboliger. Cullera oppfyller alle de fordeler og tjenester fra bylivet med fordelene av et fantastisk landskap og rolige omgivelser.