contacto


Cullera´s beste leilighets prosjekt

Cullera er en privilegert by plassert i hjertet av Valencia kysten. Kombinasjonen av sitt idylliske klima, vernet natur og bredt utvalg av fasiliteter gitt av hovedstaden, Valencia, gjør Cullera det perfekte sted å ha feriebolig.

"Residencial 37 Soles" ligger i Cullera bukta, og tilbyr de beste mulighetene for beachfront leiligheter plassert på Azahar Coast. Høykvalitets hus bygget for å gi deg den beste komfort samt ett ryddig og minimalistisk design.

"Residencial 37 Soles» er spektakulære leiligheter konstruert med det aller nyeste design.

- Romslige terrasser opp til 120 m2 med utsikt over Middelhavet havet.
- Svømmebasseng, jacuzzi og grill wet-bar i alle boliger.
- Romslig loft-lignende stuer som måler mer enn 35m2 helt åpen på terrassene.
- Designer kjøkken med høykvalitets hvitevarer.
- Store vinduer med utsikt over havet i tre soverom.
- En underetasje, designet for å huse ett hjemme-kino system, treningsrom og en vinkjeller.
- Garasje, som kan ta en, to eller tre biler i hver leilighet, avhengig av ønsket konfigurasjon på resten av leiligheten.


Det er prioritert bruk av de beste materialer, kombinert med spesialdesignet arkitektur for å nyte en unik natur og et varmt klima som skiller dette komplekset fra vanlige leiligheter og andre prosjekt i Cullera.
Bortsett fra et uslåelig design, har "Residencial 37 Soles" leilighetene den store fordelen av en eksepsjonell plassering, Cullera har et fantastisk klima med 300 soldager i året og temperaturer mellom 18 til 39 grader. Videre utgjør Cullera en stor bukt som beskytter stranden fra vind og strømmer, og gir idylliske forhold for vannsport og bading.

2 minutters gange fra «Los Olivos", en fantastisk fin sandstrand, og 20 minutter fra Valencia, hovedstaden, er "Residencial 37 Soles» uten tvil det beste alternativet for å kjøpe din første eller andre bolig.